Werken bij Pernino

Bij Pernino maken de consultants het verschil!

Bij Pernino heerst een cultuur van samenwerking, gedrevenheid en creativiteit. Wij ambiëren persoonlijke groei, streven continue naar innovatieve oplossingen en zijn niet bang om onze grenzen te verleggen. Wij realiseren ons dat het van essentieel belang is om kennis van het hoogste niveau in huis te hebben. Hierdoor weten wij altijd het beste te bereiken voor niet alleen onze klanten, maar ook onze eigen medewerkers.

De diensten van Pernino draaien tenslotte door onze eigen medewerkers. Stuk voor stuk mensen met een affiniteit en een passie voor de verschillende diensten die Pernino rijk is. Wij ontwikkelen ons op het domein van Business & Procesverbetering, Project- & en Programmamanagement, Data Science & Artifical Intelligence, en IT Strategie & Architectuur.

Geloof jij ook dat werkplezier en persoonlijke groei hand in hand gaan? Wil jij uitgedaagd worden om het onderste uit de kan te halen en samen te werken met betrokken collega’s? Ben jij die creatieve geest die ervan geniet om van de gebaande paden af te wijken? Kom dan werken bij Pernino.

Op dit moment hebben wij zowel vacatures voor startersfuncties als voor ervaren seniors. Mocht jouw droomvacature hier toch niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Kom je ons versterken?

Conceptuele denker, digitaal strateeg, architect

Je bent een conceptuele denker die altijd vanzelf het overzicht behoudt en overtuigen je tweede natuur is. Hiermee neem je je omgeving mee in complexe thema’s door de verschillende opties en risico’s eenvoudig uit te leggen en hiermee richting te geven in grote verandertrajecten van organisaties en hun IT-voorzieningen. Dit doe je o.a. door het maken van de juiste analyses en modellen om je verhaal kracht bij te zetten.

Lees meer »

Business & IT Architect

Ben jij op zoek naar een rol waarin je als Business & IT architect het verschil kunt maken bij onze klanten? En wil je deel uitmaken van een gezellig en ambitieus bedrijf? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Pernino is op zoek naar een enthousiaste architect met passie voor zowel de business- als IT-aspecten van het vak. Samen met het team van architecten werk je aan innovatieve oplossingen die onze klanten een voorsprong geven in een voortdurend veranderende wereld. Klaar om de uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan vandaag nog. We komen graag met jou in contact!

Lees meer »

Business Process Consultant

Als business process consultant bij Pernino ben jij graag in de weer is met bedrijfsprocessen en krijg jij energie van verbetertrajecten. Jij bent de verbindende factor tussen business en IT. Als aanspreekpunt voor onze klanten help jij ze bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de processen, het uitwerken van oplossingen en het begeleiden van implementatieprojecten.

Lees meer »

Data Consultant

Met jouw onderscheidende datakennis in combinatie met je sterk ontwikkelde soft skills lever je een bijdrage aan de missie en ambitie van Pernino klanten. Je zorgt voor onafhankelijk advies en geeft klanten inzicht in hun data. Daarnaast ben je nieuwsgierig naar de nieuwste oplossingen en wil je dit graag bij de klant en binnen het team over dragen.

Lees meer »

Projectmanager

Als Project Manager weet als geen ander projectdoelstellingen te behalen zodat het project een groot succes wordt. Ondertussen weet jij de brug te bouwen tussen business en IT, waardoor het resultaat van het project meteen ook in de organisatie geborgd wordt.

Lees meer »

Open sollicitatie

Bij Pernino zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Staat jouw droombaan er niet bij? Ga met ons in gesprek zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een passende functie.

Lees meer »