Architect

Yolinde Meekel

Achtergrond

Mijn naam is Yolinde, een strategische consultant met een voorliefde voor organisatie- en (digitale) transformatievraagstukken in een complexe en data intensieve omgeving. Ik ben enorm nieuwsgierig, doorgrond graag nieuwe materie en ben altijd op zoek naar de vraag ‘waarom?’. Mijn expertise ligt op het visualiseren en concretiseren van de bedrijfsstrategie, de potentie en inzet van bedrijfsdata, het begeleiden van verandering en het borgen van de resultaten binnen de organisatie.

Mijn motto: ‘het gedrag van mensen maakt het gedrag van organisaties’. Ik geloof dan ook dat verandering daar begint. Ik word omschreven als een creatieve katalysator. Ik neem gemakkelijk het voortouw en ben in staat op te treden als facilitator. Zo vind ik altijd de juiste methodiek voor de combinatie van het vraagstuk, de beschikbare tijd en de organisatiecultuur. Met daarin de mens centraal.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt in verschillende rollen en omgevingen, zowel projectmatig als in de lijnorganisatie. Deze ervaring stelt mij in staat expertises, behoeftes en belangen van diverse stakeholders snel te analyseren en met elkaar te verbinden. Ik combineer conceptueel denken met een passende pragmatische aanpak om stapsgewijs te komen tot waardevol resultaat. Daarmee geef ik visie en strategie niet alleen inhoudelijk vorm, maar realiseer ik bovendien commitment en eigenaarschap in de verschillende lagen van de organisatie.

Contact

+31 (0)6 13 77 04 86

yolinde.meekel@pernino.com

Onze andere experts