Architect

William Stegeman

Achtergrond

Mijn naam is William en ik heb een uitgebreide geschiedenis in het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen en datamanagementprocessen binnen het domein van business consultancy en architectuur. Hierbij heb ik mijn stempel gedrukt op een reeks gevestigde bedrijven en transformatie initiatieven. Mijn oorsprong ligt in mijn tijd als controller, waar ik me bewust werd van de uitdagingen waarmee financiële afdelingen werden geconfronteerd door inefficiënte bedrijfs- en datamanagementprocessen. Deze ervaring ontstak een passie voor de samenhang tussen IT-oplossingen, datamanagement en bedrijfsvoering. 

Met meer dan drie decennia aan toewijding heb ik een onschatbare schat aan ervaring opgebouwd in diverse sectoren, waaronder Olie & Energie, Consumentenproducten, Handel & Distributie, Hightech, Telecommunicatie, Industrie, Logistiek & Distributie, Bouw, Gezondheidszorg, Overheid, Financiële dienstverlening en Professionele Diensten. Mijn sterke punten zijn: een scherp inzicht in bestuurlijke zaken en een analytische geest, een vastberaden aanpak van uitdagingen met resultaatgerichtheid, en de capaciteit om als een verbinder tussen belanghebbenden en specialisten te fungeren. 

Ik sta bekend om mijn vermogen om niet alleen visie te hebben, maar ook om deze visie concreet te maken door middel van praktische digitale transformatiestrategieën. Hierbij heb ik bewezen dat ik waarde kan creëren door mijn diepgaande visie om te zetten in tastbare resultaten. 

Contact

+31 (0)6 45 28 58 32

william.stegeman@pernino.com

william stegeman data architect

Onze andere experts