Business Consultant & Managing Partner

Twan van Dijk

Achtergrond

Mijn naam is Twan, een ervaren, proactieve en analytisch sterke relatiemanager, projectmanager en business consultant met een uitgebreide staat van dienst in het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen, zowel in lopende organisaties als in transformatieprogramma’s. Mijn expertises richten zich op besturen en uitvoeren van vooronderzoeken, pakketselecties, het vormgeven van blauwdrukken en Proof of Concepts én het managen van contracten- en aanbestedingsvraagstukken.

In mijn 30-jarige carrière ben ik betrokken geweest bij meerdere internationale programma’s waarvan de laatste jaren nadrukkelijk in de energie- en railsector. Zo ben ik nauw betrokken geweest bij projecten van de (semi) overheid (Eneco, ProRail, Railbedrijf Provincie Utrecht, CFL), voedingsmiddelenindustrie en de productie logistieke sector en ben actief lid van de organisatie World Class Maintenance.  

Ook heb ik diverse managementfuncties vervuld waardoor ik in een organisatie op alle niveaus relaties weet te onderleggen en onderhouden. Ik ben een teamspeler, die ook in moeilijke situaties het overzicht behoudt, daarbij de mensen weet te motiveren en te leiden. 

Het verbeteren van een organisatie is mijn passie. Mijn jarenlange ervaring en betrokkenheid bij ERP selecties & -implementaties (SAP / Baan / AS/400 oplossingen) hebben me geleerd dat IT-technologie geen doel op zich is doch een bijdrage dient te leveren aan het verbeteren van het functioneren van een organisatie en de processen die daaraan gerelateerd zijn.

Contact

+31 (0)6 22 41 83 73

twan.van.dijk@pernino.com

Pernino Consultant Twan van Dijk

Onze andere experts