Architect & Managing Owner

Stefan Lemmens

Achtergrond

Mijn naam is Stefan, een daadkrachtige en strategische business architect gericht op resultaat. Ik ben gespecialiseerd in het vertalen van strategische bedrijfsvraagstukken naar digitaal strategische, architectuur-, automatiserings-, proces- en informatieprojecten. De effectiviteit van het business model en de vertaling tussen business en IT (of andere relevante afdelingen) staan altijd centraal.  

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij multinationals en publieke organisaties in verschillende industrieën op C-level management voor complexe bedrijfsvraagstukken. Bij deze vraagstukken was het altijd van belang om de strategische keuzes van de organisatie samen met de huidige waardeketen af te zetten tegen het proces waar het vraagstuk lag.  

Mijn ambitie is gericht op het realiseren van verbeteringen in bedrijfsmatige effectiviteit en efficiëntie. Daarbij dienen alle stakeholders gedurende het gehele traject over dezelfde informatie/inzichten te beschikken. Ik geloof erin dat dit bereikt wordt door een goede en adequate vertaling van de strategische bedrijfsvraagstukken naar oplossingen met betrokkenheid van de relevante stakeholders. 

Ik ben een doortastende strategische “bruggenbouwer”. Ongeacht het vraagstuk kom ik snel tot de kern (outside-in) en werk ik vanuit daar naar de oplossing toe (inside-out). Daarbij ben ik kritisch naar de organisatie, zonder het algehele klantbelang te verliezen. Ik word ervaren als een spin in het web die ervoor zorgt dat alle stakeholders gedurende het project aangehecht blijven en betrokken zijn. 

Contact

+31 (0)6 23 07 48 38

stefan.lemmens@pernino.com

Pernino Consultant Stefan Lemmmens

Onze andere experts