Architect

Roy de Vries

Achtergrond

Ik ben een ervaren Strateeg en Enterprise Architect gespecialiseerd in digitale transformatie en digitale strategieën. Ik help u door de veeleisende en veranderende omgevingen waarin u opereert heen, door business en IT op een slimme manier te organiseren om uw bedrijfsstrategie te ondersteunen.

Door roadmaps, projectportfolio’s, value assessments, requirements, business cases, proces- en IT-ontwerpen te ontwikkelen, zijn projecten in staat om de juiste beslissingen te nemen en waarde te leveren.

Ik heb mijn ervaring opgedaan in verschillende, bedrijfstransformatieprojecten bij grote en multinationale organisaties in meerdere industrieën, d.w.z. complexe productie, detailhandel en groothandel, verzekeringen, banken, voedsel en softwareontwikkeling. Mijn brede achtergrond, van IT-infrastructuur, applicatieconfiguratie, risicomanagement en bedrijfsoptimalisatie, versnel ik snel in bijna elke organisatie en project. Dit helpt om discussies over elk IT-onderwerp te begeleiden en te leiden.

Ik ben zowel ArchiMate 3 als Lean gecertificeerd en kan gestructureerd en doelgericht werken.

Ik ben uitstekend in een omgeving met weerstand tegen verandering en pas een inside-out, mens-tot-mens benadering toe door gemakkelijk te begrijpen inzichten te creëren om organisaties en mensen te overtuigen en te motiveren om te veranderen. Door mijn praktijkervaring ben ik iemand die verandering aanstuurt om op een hands-on manier hoogwaardige resultaten te behalen.

Contact

+31 (0)6 13 63 07 66

roy.de.vries@pernino.com

Pernino Consultant Roy de Vries

Onze andere experts