Business Consultant

Marc van Haaften

Achtergrond

Op basis van mijn academische achtergrond in Supply Chain Management (MSc SCM) en International Business Administration (BSc BA, Pre-MSc IBA), en werkervaring als business consultant bied ik bedrijven advies en ondersteuning bij het realiseren van technologie en data-gedreven procesverbetering en bedrijfsinnovatie. Opdrachtgevers waarderen mijn resultaatgerichtheid, vindingrijkheid, creatieve oplossingen, praktische aanpak, integriteit en het gemak waarmee ik complexe onderwerpen vertaal naar voor iedereen begrijpbare taal en bruikbare inzichten. 

Als ‘vertalende bruggenbouwer’ identificeer ik concrete bedrijfsbehoeften en specificeer ik zowel vanaf ‘de werkvloer’ als vanuit ‘het bestuurlijk perspectief’ mijn bevindingen die implementatie specialisten in staat stellen om innovatieve oplossingen te realiseren. Ik kom hierbij snel tot de kern van problemen, waak proactief voor technische (on)mogelijkheden en houd daarbij rekening met praktische zaken zoals aanpassingsvermogen en acceptatie. 

Vanwege mijn interesse voor technologie en innovatie ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en toepassingen van uiteenlopende diensten en producten. Hierdoor spot ik vernieuwende mogelijkheden, of voorkom ik dat ‘het wiel opnieuw uitgevonden wordt’. 

Contact

+31 (0)6 45 24 03 73

marc.van.haaften@pernino.com

proces consultant

Onze andere experts