Data & AI Consultant

Lisanne Schiphorst

Achtergrond

Mijn naam is Lisanne, een gedreven, leergierige data consultant met een achtergrond in toegepaste wiskunde. Ik ben iemand die bekend staat om mijn gestructureerde aanpak, oplossingsgerichtheid, verantwoordelijkheidsgevoel en analytische blik. Als doorzetter en verbinder ben ik altijd op zoek naar manieren om complexe uitdagingen aan te pakken en positieve resultaten te behalen.

Tijdens mijn studie toegepaste wiskunde heb ik geleerd om de wensen en behoeften van mijn opdrachtgevers te begrijpen en deze te vertalen naar concrete wiskundige oplossingen. Openheid en duidelijkheid vormen de kern van mijn communicatiestijl.

Als data consultant heb ik een sterke interesse om te fungeren als een brug tussen IT en de business. Mijn consultancy stijl is gekenmerkt door openheid, eerlijkheid en positiviteit. Ik maak gebruik van mijn eigenschappen zoals gestructureerdheid, probleemoplossend denken en analytisch vermogen om inzichten te genereren die waarde toevoegen aan organisaties. Als toegewijde professional wordt ik gedreven door resultaten, met een sterke focus op communicatie en samenwerking.

Contact

+31 (0)6 45 17 08 12

lisanne.schiphorst@pernino.com

Lisanne Schiphorst data consultant

Onze andere experts