Program Manager & Managing Partner

Jos Smits

Achtergrond

Ik ben Jos en ik ben een gedreven en resultaatgerichte programma- en projectmanager met meer dan 25 jaar ervaring in complexe veranderingsprojecten waarbij een ERP oplossing (voornamelijk S/4 HANA, SAP ECC en aanverwante oplossingen zoals Every Angle, Mendix, Sofon, etc.) de basis vormt.  

In de afgelopen jaren heb ik programma’s begeleid en implementatieteams in de waardeketen van de Nederlandse infrastructuurbedrijven en Complex Manufacturing.  Tot de infrastructuurbedrijven behoort o.a. ook het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Zo heb ik implementatie- en verandertrajecten begeleid bij Heijmans, Regio Tram Utrecht, BAM, Enexis, ProRail en Eneco (de infrastructuurtak van Eneco). In de Complex Manufacturing heeft heb ik implementaties begeleid bij Heras en Airbus. 

Ik ben een verbindende projectmanager die het vakjargon en de processen van de business in de infra wereld verstaat en een goede brug kan slaan naar IT op grond van mijn IT kennis en ervaring. Mijn expertisegebieden zijn onder meer bedrijfstransformatie, digitale transformatie, business controls & analytics, process mining, herontwerp van bedrijfsprocessen, applicatie architectuur, de implementatie van technologie en systemen.   

Contact

+31 (0)6 22 41 86 99

jos.smits@pernino.com

Pernino Consultant Jos Smits

Onze andere experts