Business Consultant

Jannis Astridis

Achtergrond

Mijn naam is Jannis, onderzoeken en problemen uitpluizen is waar mijn passie ligt. In de rol als consultant ben ik altijd opzoek naar het ontdekken van mogelijke groeikansen en het oplossen van oorzaken van complexe bedrijfsvraagstukken.  

Mijn achtergrond in bedrijfskunde heeft mij uitgerust met de benodigde kennis en tools om organisaties te helpen verbeteren en hun doelen te bereiken. Mijn drijfveer is de uitdaging om belangrijke beslissingen te begeleiden en te zien realiseren. Als persoon vind ik het belangrijk om de mensen te verbinden en de juiste samenwerking aan te gaan. Ik ben hardwerkend en leg de lat hoog om zo tot een goed doordachte strategie te komen en het verschil te kunnen maken in de bedrijfswereld.  

Bij Pernino zetten wij ons in voor het realiseren van innovatie voor zowel business als IT binnen organisaties. Mijn rol als consultant geeft mij de mogelijkheid om mijn passie te combineren met het helpen van onze klanten om hun doelen te bereiken. Samen met ons toegewijde team ben ik vastbesloten om waarde toe te voegen aan elk project dat we aangaan.

Contact

+31 (0)6 45 08 09 92

jannis.astridis@pernino.com

Jannis Astridis process consultant

Onze andere experts