Architect

Geert van der Weide

Achtergrond

Mijn naam is Geert, een doortastende, proactieve en analytisch sterke project manager en business architect met een uitgebreide staat van dienst in het implementeren en verbeteren van bedrijfsprocessen met bijbehorende software, zowel in lopende organisaties als in transformatieprogramma’s. 

Mijn kracht zit in het inspireren van mensen door het stellen van de juiste vragen om draagvlak te krijgen voor de verandering en het realiseren van toegevoegde waarde voor de business. 

Ik heb veel ervaring in het geaccepteerd krijgen van nieuwe software bij eindgebruikers. Ik doe dat met enthousiasme, humor, begrip en het bieden van een eerlijk perspectief. Ik krijg er veel energie van als ik zie dat het systeem succesvol gebruikt wordt en ben altijd bezig met het wegnemen van belemmeringen en het gedocumenteerd adresseren van issues. 

Na ruim 11 jaar aan de zijde van een software leverancier gewerkt te hebben weet ik heel goed hoe ik de behoefte van de business op de agenda kan krijgen. Verwacht van mij een kritische functionele blik bij test en acceptatie en goed gedocumenteerde issues met onderbouwing uit de dagelijkse praktijk.

Contact

+31 (0)6 13 70 10 20

geert.van.der.weide@pernino.com

Pernino Consultant Geert van der Weide

Onze andere experts