HR Manager

Estie Remmers

Achtergrond

Mijn naam is Estie Remmers, HR Manager bij Pernino.

Ik streef er continue naar om Pernino als organisatie en haar medewerkers te helpen groeien. Ik zorg ervoor dat medewerkers werkgeluk ervaren, het beste uit zichzelf kunnen halen en bezig kunnen zijn met persoonlijke groei. Hier wordt Pernino als organisatie natuurlijk ook beter van want tenslotte maken de consultants bij Pernino het verschil.

Tijdens mij rol als regiomanager bij Manpower Secretarial Solution heb ik kennis mogen maken met ondernemer- en leiderschap. Vervolgens heb ik mijn carrière voortgezet als HR Business Partner bij Dimensys, waar ik 9,5 jaar inhoudelijke invulling gaf aan het HRM-beleid, de Academy en het de verschillende Traineeships.

Mijns inziens begint het succes van een organisatie bij intrinsiek gemotiveerde medewerkers. Tijdens gesprekken met collega’s ben ik dan ook altijd actief op zoek naar achterliggende motivatie en behoeften. Vanuit de organisatie probeer ik hieraan maximaal gehoor te geven. In het bijeenbrengen van de belangen tussen medewerker en organisatie ligt voor mij de sleutel tot succes.

Contact

+31 (0)6 10 77 31 35

estie.remmers@pernino.com

Estie Remmers

Onze andere experts